Inhoud: 30 ml, prijs: € 18,00

Ingredienten: Water, energetisch behandeld puur Atlantisch zeezout en goud.

Geur herstel tinctuur

Geurverlies

Soms kan na het doorlopen van een griep, geurvermindering, geurverlies of geurvervorming ontstaan. Een veelvoorkomend verschijnsel na de griep van 2020 -2022. 

Herstel

Vaak herstelt het vermogen om te ruiken zich vanzelf. In een aantal gevallen gebeurt dit niet. Hiervoor heeft Sea & See een tinctuur ontwikkeld die het geur herstelvermogen van het lichaam ondersteund.

Het trainen van het reukorgaan door bewust en regelmatig geuren (proberen) te ruiken helpt bij het herstellen van het weer goed kunnen ruiken.

Het trainen van de geur en het gebruik van de tinctuur ondersteunen elkaar wederzijds. 

 

Gebruiksaanwijzing

Druppel twee druppels Geur herstel tinctuur in het kuiltje tussen wijvinger en duim en vul dit aan met twee drupels water. Snuif het vocht op via één neusgat en buig voorover zodat het zoute water bij het geurorgaan in je neus komt. Laat het even inwerken en doe hetzelfde met het tweede neusgat.  Maximaal 3 x per dag. 

Toepassing

Door voorover gebogen te staan kan de vloeistof optimaal zijn werk doen in het gebied van het geur orgaan. Snuif wat heen en weer in dit gebied. Het kan wat prikkelend aanvoelen.

Bij te hevige prikkeling van het neusslijmvlies de tinctuur meer verdunnen met water. 

Reactie

Het neusslijmvlies gaat door het contact met de tinctuur slijm produceren. Dit is normaal. Na de inwerktijd (20-30 seconden) kom je weer terug naar de normale stand en snuit je je neus.

Neem even de tijd om de uitwerking van de tinctuur te ervaren.

De webshop is nog niet online, excuses voor het ongemak. Neem voor bestellingen svp contact op met 

info@nesef.com. Met dank, Alexandra

Shopping Cart