Heart Jewels

borstpakkingen

'de borsten zijn de juwelen van het hart'

Taoïstisch gezegde

vitale borsten

Borstverzorging is nodig in deze tijd en zou net zo gewoon als tanden poetsen of douchen behoren te zijn. Zelfzorg en aandacht verzacht en laat de doorstroming toenemen. 

Met aandacht voor je borsten verhoog je de vitaliteit, worden de borsten meer opgenomen in het lichaamsbewustzijn, vermindert emotionele lading of pijn en neemt  de zachte vrouwelijke presentie toe.

De Heart Jewels Borstpakkingen helpen hierbij. 

Borstvitaliteit is iets waar je zelf wat aan kunt doen.

wanneer

 

als je de vitaliteit van jouw borsten wilt ondersteunen 

als je de vrouwelijke presentie van je borsten wil verfijnen of (emotioneel) vrijer wil maken

bij de wens dat je borsten natuurlijk en vanzelfsprekend onderdeel zijn van jouw lichaamsbewustzijn

als je de hart-borst verbinding verder wilt openen en ontwikkelen,  zodat jouw borsten meer en meer liefdevolle vrouwelijke presentie uitstralen

ingediënten en verpakking

De ingrediënten in de Heart Jewel borstpakkingen zijn 100% natuurlijk. Met als basis witte klei, groene klei of algen. Alle 7 pakkingen bevatten energetisch versterkt Atlantisch zeezout. Daarnaast zijn kruiden en/of etherische oliën van biologische kwaliteit toegevoegd.  

We streven naar zo min mogelijk milieubelasting, zowel met de producten als de verpakking.

De sachets en de maïstissues zijn biologisch afbreekbaar, de verpakking is gemaakt van PaperWise papier en gemaakt zonder lijm.

voor wie

 

voor alle vrouwen

die zelf willen bijdragen aan de vitaliteit van hun borsten

die het fijn vinden om hun borsten van tijd tot tijd te verwennen

die graag zachte en liefdevolle borsten willen hebben

die hun baby’s borstvoeding geven

die graag hun borsten als ‘juwelen van het hart’ willen laten stralen

Borstpakkingen kun je zelf aanbrengen, maar ook laten aanbrengen door een borstpakking specialist.

klaar zetten

Momentkeuze

Neem een rustig moment voor dit borstritueel en trek er voldoende tijd voor uit. Zorg ook voor rust na de borstpakking. Zo ervaar je de werking beter en kunnen afvalstoffen gemakkelijker afgevoerd worden. 

Leg klaar:

De ingrediënten die je in deze verpakking vindt, twee handdoeken, een afdroog handdoek, een (voorverwarmde) deken of doek, een kom en een houten lepel, eventueel een kwast om de klei aan te brengen (dit kan ook met de handen), warm water en een thermoskan gevuld met heet water, een washandje.

Eventueel een zachte olie om aan te brengen na de pakking als daar behoefte aan is.

comfortabele plek

Voorbereiding

Gebruik de borstpakking bij voorkeur liggend. Leg voor het ritueel een handdoek op de plek waar je gaat liggen.

De algenpakkingen kunnen vlekken achterlaten in textiel met lichte kleuren, kies daarom voor donkere kleuren of oude handdoeken. Doe het poeder uit het zakje in de kom en voeg een eetlepel warm water toe.

Roer door elkaar tot het een goed smeerbare dikke pap is. Als het mengsel te dik is voorzichtig een kleine hoeveelheid water toevoegen. Het kan zijn dat er nog hele zoutkorrels aanwezig zijn, dat is de bedoeling, deze lossen tijdens het ritueel op en doen zo optimaal hun werk.

aanbrengen

Aanbrengen

Was eventueel eerst je borsten met warm water en droog ze goed af. Breng met je handen of met de kwast het papje aan op je borsten. Ook de oksels, het hartgebied en de zijkant van de borstkast kunnen meegenomen worden. Ga liggen op de handdoek die klaar ligt en dek je borsten af met de maïstissue.Daaroverheen de tweede handdoek en eventueel een (voorverwarmde) afdekdeken. Zorg ervoor dat je niet afkoelt tijdens het ritueel.

Tijdens het ritueel

Blijf ongeveer 20 minuten liggen. Het kan zijn dat nog wat langer aangenaam is, dit kan en mag. Maximaal een half uur. Ervaar de werking van de pakking, ook als er emotionele reacties zijn. Ervaar ze en laat ze verder voor wat het is.

Ook op emotioneel gebied verzachten en reinigen de pakkingen.

in laten werken

Tijdens het ritueel

Blijf ongeveer 20 minuten liggen. Het kan zijn dat nog wat langer aangenaam is, dit kan en mag. Maximaal een half uur. Ervaar de werking van de pakking, ook als er emotionele reacties zijn. Ervaar ze en laat ze verder voor wat het is.

 

reinigen

Beëindigen van de borstpakking

Verwijder de (hand)doeken en kom rustig overeind, verwijder de maïstissue. Was de pakking met warm water af en droog je lichaam. Breng eventueel een zachte olie naar keuze aan. Kleed je warm genoeg aan en lig nog even na.

 

nazorg

Afronden

Omdat het ritueel een zuiverende werking heeft, is het aan te raden om na het ritueel (warm) water of kruidenthee te drinken. Zo help je het lichaam met het afvoeren van afvalstoffen.

 

 

klei

Bijna elk land kent vanuit de geschiedenis de rijke toepassingsgebieden van klei. Klei bevat mineralen, reinigt het lichaam en versterkt de levenskracht. Klei is vrouwelijk van aard, een waardevolle ondersteuning voor borsten. 

goud

Ook goud is in vele culturen kostbaar en hoog gewaardeerd. Goud ondersteunt ons, het nodigt je uit om jouw licht en kwaliteiten hier op aarde te laten stralen. Het helpt met het openen van de hart-borst verbinding.

kruiden

Aan de pakkingen zijn kruiden toegevoegd van biologische kwaliteit of in het wild geoogst. Deze kruiden vullen de werkzaamheid van de pakkingen aan. Met o.a. lavendel, eik, koriander en tijm.

de 100% natuurlijke ingrediënten van de borstpakkingen

etherische olie

Pure biologische etherische oliën bevatten de geur essentie van een plant. Deze geuren beïnvloeden het lichaam en de geest.  Ook op emotioneel gebied kunnen ze behulpzaam zijn. Etherische oliën zijn waardevolle toevoegingen als het gaat om vitaliseren van de borsten. 

zout

Krachtig werkend in alle pakkingen zijn de heldere en zongedroogde zoutkristallen afkomstig uit een natuurgebied op La Palma. Deze zoutkristallen zijn energetisch in hun werking versterkt. Alexandra die deze methode ontwikkeld heeft vertelt hier graag meer over:

algen

Algen worden wel het groene goud genoemd, ze bevatten vitaminen, mineralen en sporenelementen. Algen staan bekend om hun regenererende, remineraliserende en revitaliserende eigenschappen. Alhoewel de geur soms sterk kan zijn worden algen veelvuldig in pakkingen gebruikt vanwege hun ontgiftende werking. 

De Heart Jewels borstpakkingen 

werken openend 

op de hart-borst verbinding

De Heart Jewels producten.

Calm Sensing

kalmeert en opent

Alga Breath

reinigt en verzacht

Soft Bosom

reinigt en laat stralen

Bossom Flow

opent de hart-borst verbinding

Bosom To Be

reinigt emotioneel

Bosom Clear

zuivert emotioneel en laat stralen

Pure Pride

acceptatie en trots

Starterspakket

een pakket met 3 x 7 pakkingen

maïstissues

voor het afdekken van de borsten

Raadpleeg bij klachten eerst uw behandelend arts. Borstpakkingen zijn geen vervanging voor medische zorg.

Shopping Cart